Cautare

8352 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj marasti31 august morti si raniti" (2.69 secunde)
La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010.
Premierul Emil Boc a declarat ieri, la videoconferinta cu prefectii, ca autoritatile locale care nu vor efectua procesul de restructurare pana la termenul-limita de 16 august, prin adoptarea noilor organigrame potrivit OUG nr. 63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate.
Intre 23 - 26 august 2012, va avea loc cea de-a XI-a editie a CUPEI TAUBENREUTHER, pe Terasa Capus, judetul Cluj, organizata de catre Clubul Transsylvania Off Road.
In ceea ce priveste infrastructura rutiera, 973 de km de drumuri judetene au fost afectate din cauza inundatiilor, iar 1044 de poduri si podete sunt impracticabile. Mai mult, 45 de diguri si aparari de mal au fost afectate de apele revarsate.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Ilfov, pasagera in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumata la domiciliu si unsprezece raniti usor, respectiv B.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. ... Daca ei cresc, atunci va creste si dobanda. Daca ei scad, atunci trebuie ca banca sa scada si ratele.
Intre anii 2010 si 2012, datele masurate de la 1881 au fost modificate, astfel incat acestea sa arate o incalzire semnificativa, mai ales dupa 1950.
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
RAZVAN VISA SA-SI INTREACA MAESTRUL, DAR NU VA MAI PILOTA NICIODATA! ... A supravietuit prabusirii avionului pe care il pilota impreuna cu modelul sau profesional Adrian Iovan, apoi a fost resuscitat si intors din drumul spre eternitate de echipajele medicale.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P. ... Prejudiciul cauzat, de aproximativ 1400 lei, a fost recuperat si restituit partilor vatamate.
BERBEC E luna de relaxare si distractii si ceva mai dificila pentru cei singuri. Vin si succese si aprecieri, dar trebuie sa fie atenti la excesele financiare. ... E pus la probe si nu trebuie sa fie scortos. Vor aparea multe probleme si multe indoieli.
Apartamentele vechi cu patru camere din Capitala erau mai ieftine cu 8,8% in luna august, la 992 euro/mp, fata de luna mai, o scadere importanta consemnandu-se si in cazul garsonierelor vechi, de 8,1%, la 1.231 euro/mp, a anuntat joi imobiliare.ro.
google-analytics.com